Onze arrangementenMaak er een dagje weg van

 

Ben jij met meer dan 8 personen en wil je toch graag de escaperoom spelen? Of ben je met een groep van maximaal 8 personen en wil je meer dan één activiteit doen? Kies dan uit onderstaande arrangementen.

Wil jij één van de onderstaande arrangementen boeken? Dit kan telefonisch via 055-7370278 of door ons contactformulier in te vullen.

Arrangement A

Van 9 tot 16 personen Escaperoom Apeldoorn en handboogschieten

We delen de groep op in 2 teams. Een van de teams start in de escaperoom en de andere start met (indoor) handboogschieten. Wie schiet de meeste punten bij elkaar? Na +/- 1 uur wisselen we dit natuurlijk om. Zo kun je in 2 teams een extra competitie element inbouwen als je dat wilt.

We rekenen dan in totaal €25,- extra voor het handboogschieten per ronde dat jullie deze nodig hebben.

Arrangement B

Van 9 tot 16 personen Escaperoom Apeldoorn en GPS wandeling

We delen de groep op in 2 teams. Een team start in één van de escaperooms en het andere team sturen we op pad met een GPS. Na +/- 1 uur wisselen we dit natuurlijk om. Zo kun je in 2 teams een extra competitie element inbouwen als je dat wilt.

We rekenen dan in totaal €15,- extra voor GPS per ronde.

Arrangement C

Van 9 tot 16 personen

Escaperoom Apeldoorn en escape game “Deadline”

We delen de groep op in 2 teams. Een team start in de escaperoom en het andere team start met onze escape game Deadline. Na 1 uur wisselt dit om. Tijdsduur 2,5 uur incl. wissel.

€ 65,- per blok van 1 uur (alleen in combinatie met The Curse).

Meer informatie

Arrangement D

van 9 tot 16 personen

Escaperoom Apeldoorn en Eendje rijden (in bezit van rijbewijs verplicht)

Eendje rijden (in bezit van rijbewijs verplicht)
We delen de groep op in 2 teams. Een team start in de Escape Room Apeldoorn en het andere team gaat met de lelijke Eend een mooie route rijden. De Eend brengt jullie langs de mooie plekken van Apeldoorn op de Veluwe ! Na +/- 1 uur wisselen we dit natuurlijk om.

We reken voor de lelijke eend bij:
9 -10 personen:€ 50,00 p.p. extra
11 -12 personen: € 47,50 p.p. extra
13-16 personen: € 45,00 p.p. extra
16 personen of meer? Op aanvraag

Zijn jullie met meer dan 16 personen?


Ook dan hebben we leuke combinatie programma’s met de Escaperoom Apeldoorn. We kunnen dan bovenstaande combi’s maken maar ook activiteiten als o.a.solex, handboogschieten en meer. Vraag naar de mogelijkheden!