Veelgestelde vragen

 

Mogen er echt niet meer dan 8 personen naar binnen?

De escaperoom is zo gemaakt dat je met maximaal 8 personen per escaperoom naar binnen kan. Ben jij met meer dan 8 personen en wil je toch graag de escaperoom spelen? Bekijk dan onze arrangementen pagina. Jouw groep wordt dan verdeeld in twee teams. Welke groep weet het snelst uit de kamer te ontsnappen? Terwijl het ene team in de kamer zit, speelt het andere team een activiteit naar keuze

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Bekijk de algemene voorwaarden.

Hoe laat moeten wij aanwezig zijn?

Wij willen je vragen om 10 minuten van te voren aanwezig te zijn. Ter herinnering zullen wij dit nogmaals vermelden in de mail. 

Waar kan ik parkeren?

Je kunt bij Escaperoom Apeldoorn gratis voor de deur parkeren. Ideaal dus!

Welke leeftijd?

We hanteren voor “The Curse” kamer vanaf 15 jaar. Zijn jullie met een gezin of familie, dan mogen kinderen vanaf 12 jaar ook mee. Er mogen dan maximaal 4 kinderen vanaf 12 jaar mee naar binnen.

Voor wie is het spel niet geschikt?

Het leuke van onze Escaperoom in Apeldoorn is dat het voor iedereen prima te doen is. Vanaf 12 jaar tot 100 jaar kun je mee doen! Ook als je lichtelijk claustrofobisch bent, is er geen probleem. Wij houden je namelijk nauwlettend in de gaten. 

Kan je tijdens het spel naar het toilet?

Zorg dat je vooraf naar het toilet bent geweest, want tijdens het spel is dit NIET mogelijk. We hebben bij de escaperoom natuurlijk een toilet voor de mensen die heel zenuwachtig zijn…

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Betalen kan bij ons contant en per pin. Bedrijven kunnen ook op factuur betalen, deze moet dan wel vooraf zijn voldaan.

Hoe kan ik bij jullie annuleren?

Je kunt tot uiterlijk 48 uur voor je gereserveerde tijd annuleren. Ben je te laat, dan moeten we helaas de kosten in rekening brengen.

Is de escaperoom eng?

Er is maar één manier om daar achter te komen…
Redden jullie het om binnen 60 minuten te ontsnappen?